Blog - beautysecret.sk

 
 
 

Potrebujete poradiť s výberom produktov? Napíšte nám na info@beautysecret.sk

 
 
 
 
 
 
Ošetrenie pleti ako od kozmetičky

Ošetrenie pleti ako od kozmetičky

Keď nemôžete ísť k svojej kozmetičke na profesionálne ošetrenie pleti, nemusíte doma čakať so založenými rukami, kým sa salóny otvoria. Hĺbkové ošetrenie pleti si môžete urobiť aj v pohodlí domova, stačí keď sa jeden deň v týždni postaráte o svoju pleť dôkladnejšie ako je vaša každodenná rutina. Máme pre vás návod ako na to!

Čítať viac
Prečo používať masku na spanie

Prečo používať masku na spanie

Očné masky, nazývané aj masky na spanie, sú skvelou pomôckou, ktorá vám pomôže prirodzene rýchlejšie zaspať. Tým, že udržiavajú svetlo mimo dosahu očí, môžete relaxovať v nerušenej tme, čo znamená, že váš spánok bude kvalitnejší. Majú však ešte mnoho ďalších výhod a naše levanduľové masky Holistic Silk z vysokokvalitného hodvábu patria k tým najlepším, aké môžete na trhu dostať. 

Čítať viac
Samoopaľovací krém - áno či nie?

Samoopaľovací krém - áno či nie?

Opálená pokožka nebola módna odjakživa. Naši predkovia tisíce rokov ochraňovali svoju pokožku pred slnkom používaním klobúkov a slnečníkov. Až dovtedy, kým v dvadsiatych rokoch 20-tého storočia Coco Chanel nespopularizovala opaľovanie. Z dovolenky vo Francúzsku sa vrátila s tmavou a rozžiarenou pokožkou od slnka a odvtedy sa opálená pokožka považuje za sexi a príťažlivú.

Čítať viac
Ako používať tekutý hydratačný krém

Ako používať tekutý hydratačný krém

Keď sme sa dozvedeli, že naša obľúbená Omorovicza prinesie na trh prvý hydratačný krém v spreji, nevedeli sme sa dočkať, kedy ho vyskúšame. A počas jeho testovania sme sa na vlastnej koži presvedčili, že je to naozaj must-have produkt, ktorý nesmie chýbať žiadnej (nielen) zaneprázdnenej žene. Čítajte ďalej ak chcete vedieť prečo Magic Moisture Mist musíte mať a akými rôznymi spôsobmi ho môžete používať.

Čítať viac
Čo robiť a nerobiť pri používaní kyselín

Čo robiť a nerobiť pri používaní kyselín

Zaradenie kyselín do starostlivosti o pleť vám prinesie úžasné benefity. Pomáhajú veľmi efektívne riešiť množstvo špecifických problémov ako sú pigmentové škvrny, akné, jazvy po akné, rozšírené a zanesené póry či vrásky a predčasné starnutie pleti, Aby ste však získali najlepšie výsledky pri používaní produktov na báze kyselín a vyhli sa akémukoľvek začervenaniu či podráždeniu pleti, je potrebné vedieť ako takéto produkty správne používať. S našim návodom čo robiť a čo nerobiť pri ich používaní budete mať zaručene všetko pod kontrolou.

Čítať viac
Rozdiel medzi AHA, BHA a PHA kyselinami

Rozdiel medzi AHA, BHA a PHA kyselinami

V prvom rade je dôležité vedieť, že hoci slovo “kyselina” znie trochu desivo, kyseliny v správnych dávkach sú pre našu pleť skutočne dobré. Ak sa používajú dôsledne a pravidelne, dokážu viditeľne pleť rozjasniť, oživiť a pomôžu pri riešení množstva špecifických problémov ako sú napríklad pigmentové škvrny, akné, vrásky, rozšírené póry, dokonca jazvy po akné či poranení. 

Čítať viac
Prečo Vaša pleť potrebuje vitamín B

Prečo Vaša pleť potrebuje vitamín B

Vitamín B3, alebo niacinamid, patrí bezpochyby medzi základné “beauty” vitamíny, ktoré by ste mali zaradiť do svojho rituálu starostlivosti o pleť. Ak ešte sérum s vitamínom B nepoužívate, dnes Vás presvedčíme, prečo by ste mali začať čo najskôr.

Čítať viac
S ktorými NIOD sérami odporúčame začať

S ktorými NIOD sérami odporúčame začať

Kto aspoň trochu sleduje trendy v starostlivosti o pleť vie, že DECIEM a ich prémiová línia NIOD je momentálne v kurze. Asi najznámejším NIOD produktom je tzv. photoshop vo flaštičke Photography Fluid. Blogerka, ktorá ho ešte nevyskúšala, akoby ani neexistovala... (viac o Photography Fluid ste si mohli prečítať v našom blogu TU). Dnes sa dozviete niečo o sérach, ktoré NIOD odporúča ako súčasť základného režimu starostlivosti o pleť. 

Čítať viac
Krém, ktorý odporúča Nigella

Krém, ktorý odporúča Nigella

Nigella Lawson, ktorá natočila niekoľko úspešných televíznych projektov, predáva milióny kníh  a na sociánych sieťach ju sledujú milióny ľudí, je nielen najznámejšou kuchárkou na svete, ale ešte k tomu aj dobre vyzerá. 57 rokov by jej hádal snáď málokto. Je sexi, má krivky a je vzorom pre mnoho žien po celom svete.

Čítať viac
Ako zregenerovať suché vlasy po lete

Ako zregenerovať suché vlasy po lete

V lete dávame našim vlasom najviac zabrať. Slnko, bazén, more… táto kombinácia nás dokáže neuveriteľne nabiť energiou, naše vlasy to však vnímajú inak. Najčastejším problémom po lete sú suché (a často aj poškodené) vlasy bez lesku. A práve teraz si zaslúžia zvýšenú starostlivosť.  Nezanedbajte ju, aby boli Vaše vlasy v dobrej kondícii a  pripravené na blížiace sa zimné obdobie.

Čítať viac